Introkurs

Introduktionskursen pågår på söndagar under fyra veckor, du ingår i en dedikerat introgrupp där ni kommer följas åt.

Tidigare träningsbakgrund är orelevant vi lovar att oavsett om du är elitmotionär eller aldrig har tränat tidigare så kommer du både bli utmanad och lära dig nya saker av våra utbildade och kunniga coacher.

 

 

Under perioden har du även tillgång till alla ordinarie pass och vi rekomenderar att du kombinerar söndagens intropass med ett eller flera ordinarie pass under veckan för att verkligen kickstarta din CrossFit resa.

Detta är CrossFiit

CrossFit är en träningsform som bygger på en kombination av kondition- och styrketräning som utförs genom funktionella övningar under hög intensitet och med konstant variation. 

 

Träningen utgår från naturliga rörelser. Utmaningar som människan ställts inför under miljontals år men som vi idag allt mer sällan gör som vuxna: sitta ned och stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. Det är förenklat en blandning av tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik, löpning och intervallträning i olika former. Tanken är att skapa en så allsidig och varierad träning som möjligt.

Innehåll

Fitnessgaranti

Vi vågar garantera att du kommer förbättra:

Har du frågor eller fundearingar så tveka inte att höra av dig !

In och anmäl dig nedan

Kontakta oss

info@crossfitloddekopinge.se
073-803 02 08

Hitta till oss

Terminalvägen 7A
246 42 Kävlinge

 

Kolla in våra sociala medier nedan